~One of the Friends~ Dizajner
Broj poruka : 110 Reputacija : 5232 Datum rođenja : 31.10.1996 Datum upisa : 14.05.2010 Godina : 28 Lokacija : Central Perk Status : mng hepi
O meni Koliko imate godina?: 13 Kućni ljubimac: Mačak Omiljna boja: Crvena
| Naslov: Ja sam svoj sopstveni deda Ned Maj 16, 2010 3:19 pm | |
| Ovo je istinito pismo koje je napisao jedan regrut da bi se oslobodio sluzenja vojnog roka u Hrvatskoj:
"Postovani gospodine ministre odbrane!
Dozvolite mi da vam iznesem neke cinjenice, koje ce vam mnogo stosta objasniti u resavanju moga slucaja. Trenutno cekam poziv za odsluzenje vojnog roka u hrvatskoj vojsci. Imam 24 godine i ozenjen sam 44 udovicom, koja ima 25-godisnju cerku. Tu cerku je ozenio moj otac. Tako je otac postao moj zet, jer je ozenjen cerkom moje zene. Istovremeno je cerka moje zene postala moja maceha.
U Januaru smo zena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je brat zene moga oca, dakle surak moga oca. Ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje macehe, to jest moj sin je istovremeno i moj ujak.
Dva meseca kasnije je i zena moga oca dobila sina, koji je moj brat, posto je sin moga oca, ali je takodje i moj unuk, posto je sin zenine cerke. Dakle, ja sam brat moga unuka i posto je muz majke neke osobe istovremeno njen otac, iz toga sledi da sam otac cerke moje zene, to jest i brat njenoga sina. Dakle ja sam svoj sopstveni deda!
Ovim obrazlozenjem postovani gospodine ministre ja vas molim da me oslobodite vojne obaveze, posto po zakonu otac sin i unuk ne mogu istovremeno da sluze vojni rok. Molim za razumevanje i povolno resenje mog slucaja!"
(U aktima ovog mladica je pisalo: Osoba je razresena vojne obaveze zbog psihickih poremecaja i moralne nestabilnosti, koji su posledica nesredjenih porodicnih odnosa!) | |
|
_tHe_WoLf_ Administrator
Broj poruka : 545 Reputacija : 16850 Datum rođenja : 12.08.1993 Datum upisa : 15.05.2010 Godina : 31 Lokacija : Ispred Kompjutera Status : :)
O meni Koliko imate godina?: 16 Kućni ljubimac: Mačka Omiljna boja: Plava
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda Ned Maj 16, 2010 9:27 pm | |
| | |
|
Real Friend Administrator
Broj poruka : 736 Reputacija : 10000516 Datum rođenja : 09.12.1993 Datum upisa : 19.02.2010 Godina : 30 Lokacija : Novi Sad Status : U glavnom rasplozen :D
O meni Koliko imate godina?: 16 Kućni ljubimac: Pas Omiljna boja: Plava
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda Ned Maj 16, 2010 9:35 pm | |
| JUuu ahahahah | |
|
~Sweet about Me~ Masseuse and Musician
Broj poruka : 202 Reputacija : 5334 Datum upisa : 18.05.2010
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda Uto Maj 18, 2010 9:42 pm | |
| | |
|
♥Adam's Queen♥ Moderator
Broj poruka : 63 Reputacija : 85 Datum upisa : 20.06.2010
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda Sre Avg 11, 2010 2:10 pm | |
| Buhaaa pa on jadan dok nekom objasni komu je ko ima da umre | |
|
★Amina★ Masseuse and Musician
Broj poruka : 25 Reputacija : 48 Datum upisa : 11.08.2010
O meni Koliko imate godina?: 13 Kućni ljubimac: / Omiljna boja: Roza, bijela, crnam ljubičasta
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda Sre Avg 11, 2010 2:55 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja sam svoj sopstveni deda | |
| |
|